FRESSH Kurbin një fundjavë argëtuese

Pastrim në zonën muzeale të qytetit
02/09/2018
FRESSH Clubs ngrihen në Durrës
02/09/2018

Fundjava e FRESSH është shumë e larmishme. Në cdo bashki dhe qark të rinjtë organizohen në evente të ndryshme argëtimi dhe sensibilizimi.

Edhe këtë fundjavë FRESSH Kurbin, pjesë e Qarkut të Lezhës u bë pjesë e një loje futbolli. Të rinjtë e gjimnazeve ndan mes njëri tjetrit lojën e bukur në fushën e blertë.