Fundjava “Bashkë”

FRESSH Clubs ngrihen në Durrës
02/09/2018
ComboBox, konferenca e parë rinore e Klubit të Inovacionit
02/09/2018

Qytet i njohur për bukurinë dhe energjinë e re që përcjellë përherë. Të rinjtë e Korcës këtë fundjavë u bashkuan në një organizim argëtues.

Bashkë arritëm të bisedojmë, ndajmë ide, debatojmë për cështje rinore, por atje, në natyrë ku të gjithë u ndjemë shumë mirë në shoqërinë dhe dialogun me njëri-tjetrin.

Këto aktivitete do të vazhdojnë të jenë pjesë e pandarë e axhendës tonë.