Fundjava më e bukur e kaluar me fresshistat e Bashkisë Korçë, Devoll dhe Kolonjë

Seanca e parë e UniPakt mbi temën “Arsimi im”
02/13/2018
Fressh Korçë dhuron dashuri për fëmijët
02/13/2018

Fundjava më e bukur e kaluar me fresshistat e Bashkisë Korçë, Devoll dhe Kolonjë.
Pylli i Fazanëve dukej me më shumë jetë nga zëri i qindra të rinjve që me lojrat dhe argëtimet e gjallëruan cdo pjesë të këtij parku.
Miqtë që kaluan disa orë me ne ishin dhe kandidatët për deputet të cilët u bashkuan me të rinjtë në lojrat e tyre.