Gjimnazet dhurojne

“Të pastrojmë Shqipërinë që duam”: Forca jonë është forca e shembullit
12/17/2017
FRESSH Clubs – Blog
01/06/2018

Temperaturat ne keto muaj te ftohte ulen e moti duket sikur ben shaka me ta. Por gjithmone eshte dikush aty per tu ardhur ne ndihme… Fressh gjimnaze u mundua sado pak te shperndaje ushqim,veshje dhe batanije duke shkrire keshtu kete kontakt te acarte. Zemrat e ngrohta te njerzve dukeshin sikur therrisnin pa shprese por gjimnazistet nuk nguruan dhe te gjithe sebashku rikthyen ne syte e tyre buzeqeshjen. Nga e gjithe kjo perfituan edhe nxenesit duke marre prej njerzve nje shtrengim duarsh apo nje urim ndryshe si udhezues ne keto dite rrenqethese.
Faleminderit gjimnazisteve qe u sensibilizuan ne ndihme te njerzve ne nevoje.