Gjimnazistët e Tiranës vazhdojnë traditën e FRESSH Volley në hapësirat komunitare

0
17

FRESSH vazhdon aktivitete e përvitshme sipas traditës së aktivizmit rinor në forum. FRESSH Gjimnaze ka zhvilluar ndeshjet e FRESSH Volley në ambientet e Shkollë si Qëndër Komunitare “Petro Nini Luarasi”.

Gjimnazistët e FRESSH janë përherë pranë aktiviteteve sportive duke përcjellë mesazhe për një jetë të gjallë dhe jo pasive në gjeneratën e brezave të rinjë.

FRESSH Gjimnaze nga dita në ditë shton radhët e saj në përfshirjen e të rinjëve në nisma, aktivitete dhe fushata të ndryshme që lidhen me politikat rinore.

FRESSH Volley është një shembull i përvitshëm ku të rinjtë tregojnë dëshirën e tyre për sportin dhe edukimin.
#fresshnëveprim

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here