Grei aktivistja e UniFRESSH me frymën e bashkëpunimit dhe energjinë pozitive

0
218
1. Prezantimi i vetes, kush je dhe nga vjen ?  

Më quajnë Grei Flamuraj, jam nga Tirana dhe kam përfunduar studimet për Administrim – Biznes në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës.

2. Pse ke zgjedhur jesh pjesë e FRESSH-it ?  

Një arsye primare për pjesëmarrjen dhe aktivizmin tim në FRESSH është pasioni kam për politikën, pasion i nisur në vogëli dhe i kultivuar me kohën.

vonë, përpos pasionit kishte plot arsye tjera bënin vija me dëshirë çdo ditë dhe punoja me shumë vullnet dhe dashuri për çdo projekt. Ndër këto arsye mund përmend gjithë rinjtë me cilët punojmë, janë energjikë, pozitiv dhe mbi gjitha me një frymë bashkëpunimi për tu admiruar.

Ndihemi gjithë si një familje e madhe tashmë, familje ka vend për këdo.

3. Ku aktivizohesh ?

Aktualisht jam Kordinatore e Fakultetit Ekonomik, Universiteti i Tiranës, pjesë e ekipit  UniFRESSH. Puna në këtë fakultet  më n  përfaqësojë sa mundem gjithë interesat e studentëve , duke u bërë zëri i tyre, por edhe duke u munduar që t’u krijojmë bindjen angazhimi është zgjidhja e mirë.

4. Mendon se ke aftësi drejtuese apo organizative ?

Pa dashur të tregohem modeste, të dyja.

Pjesëmarrja ime në FRESSH më ka ndihmuar shumë edhe tënjoh veten time, të eksploroj veten në fusha të ndryshme dhe të mësoj gjëra për veten të cilat nuk i kisha ditur më parë.

Me projektet e ndryshme që kemi realizuar kam kuptuar se kam aftësi shumë të mira organizative sepse vazhdimisht kam sfiduar veten dhe ja kam dalë të organizoj grupe të ndryshme pune edhe situata “kritike”, gjithashtu kam edhe aftësi drejtuese sepse në momente të caktuara kam ditur të marr vendimet e duhura dhe ti jap zgjidhje çdo lloj situate me të cilën jemi ndeshur.

5. Cilat janë pikat e tua të forta ?

Mua më pëlqen të punojë në grup sepse në këtë mënyrë arrij tëzbuloj pikat më të forta të secilit individ dhe ti përdor ato që tëprodhojnë rezultate sa më të larta.

Një pikë tjetër e fortë e imja është planifikimi dhe zbatimi idetyrave të ngarkuara, duke përcaktuar me detaje mënyrën e kryerjes së detyrave.

6. Cila është kauza juaj ?

Fusha e ekonomisë është një fushë studimore dinamike, e cila gjithnjë e më shumë po zgjerohet,e ndaj informacioni që marrim prej saj duhet të jetë gjate gjithë kohës i përditësuar. Dëshiroj shumë që nëpërmjet kësaj strukture, me anën e trajnimeve e aktiviteteve, studentët të ndihen të përfaqësuar.

7. Ku e sheh veten 5 vitet e ardhshme ?

Patjetër që pjesë e politikës, është një pasioni i cili nuk do shterojë kurrë.

8. Cilat eksperienca bëjnë ndihesh krenar me vetentënde ?

Të gjitha aktivitetet bëjnë mundur aktivizimin e sa shumë rinjve dhe përfshirjen e tyre strukturën tonë   n ndihem krenare rinia po e shikon tashmë politikën me njësy tjetër, atë dhënies kontributit tyre fusha caktuarasociale, profesionale dhe politike.

9. Ka pasur situata kur ti ke qënë zgjidhja e problemit ?

Në fakt ne punojmë të organizuar në grupe pune dhe është shumë i rëndësishëm kontributi i të gjithëve, gjithsecili është unik në atë që bën.

Pra, të gjithë bashkë jemi zgjidhja e problemit!

10.Kush është personazhi yt i preferuar në Partinë Socialiste?

Vështirë në fakt të vendosësh gishtin vetëm në një personazh në Partinë Socialiste, por i preferuari im është Kryeministri z.Rama. Vlerësoj përkushtimin e tij për realizimin e reformave të ndërrmarra deri tani për ta cuar përpara këtë vend që sot është vetëm një hap larg qënit një vend anëtarë me të drejta të plota në Bashkimin Europian.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here