Home >> Lajme >> Hapet gara për zgjedhjet e kryetarëve të FRESSH, të bashkive në të gjithë Shqipërinë!
Hapet gara për zgjedhjet e kryetarëve të FRESSH, të bashkive në të gjithë Shqipërinë!

NJOFTIM

Hapet gara për zgjedhjet e kryetarëve të FRESSH, të bashkive në të gjithë Shqipërinë!

Ftohen të gjithë të rinjtë eurosocialistë të interesuar të paraqesin kandidaturat e tyre sipas udhëzimeve të mëposhtëme.

Çfarë duhet të dorëzojnë kandidatët:
– CV (bashkëngjitur angazhimin politik)
– Letër motivimi (Pse do të jesh kryetar i FRESSH?)

Kriteret e pranimit të kandidaturave
– Arsimi i lartë
– Preferohet të keni të paktën 2 vite eksperiencë në FRESSH ose Parti

Afati i dorëzimit të kandidaturave është data 4 Nëntor 2016, ora 24:00.

Kandidaturat duhet të dorëzohen tek KZAZ e bashkisë përkatëse dhe me e-mail tek [email protected]

the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top