Jo vetëm politikë por dhe argëtim

Pse është e rëndësishme vota jonë?
02/13/2018
Seanca e parë e UniPakt mbi temën “Arsimi im”
02/13/2018

Jo vetëm politikë por dhe argëtim me të rinjtë e Njësive Administrative të Bashkisë Korçë. Një ndeshje futbolli e fortë mes Bulgarecit dhe Kuçit.

Gjithashtu dhe mbasditja ishte ndryshe , kaluam një mbasdite argëtuese me të rinjtë e lagjes 6, ku zhvilluam ndeshje volejbolli. Ditë të tilla do të ketë gjithmonë duke i bërë të rinjtë pjesë e FRESSH dhe pjesë të aktiviteteve plotë energji.