Kampi i Kampionëve me Z. Vangjush Dako dhe Z. Damian Gjiknuri

82

Të rinjtë e Qarkut Vlorë dhe Durrës u bashkuan në  diskutimin për sfidat që na presin këto katër vjet. Në një atmosferë fantastike në kampin e kampionëve, u hodhën në letër ide praktike për nxitjen e potencialeve rinore. Z. Vangjush Dako dhe Z. Damian Gjiknuri, të cilët ishin pjesë e  panelit, diskutuan me të rinjtë për ccështjet që ata i japin rëndësi sic është përkrahja e tyre dhe shtysa për të nxjerr sa më në pah këtë potencial.