Këshillim karriere për gjimnazet

FRESSH Debat 4
02/14/2018
Monedhat elektronike investim i sigurt apo me risk ?
02/14/2018

Nga Marsi nisim seancat e këshillimit të karrierës me gjimnazistët në Tiranë!

Ky është momenti më i mirë për të identifikuar prirjet, qartësuar atë çfarë të pëlqen dhe analizuar të gjitha mundësitë që të ofrohen.

Bëj me ne testin e karrierës, përcakto prioritetet dhe në bashkëpunim me specialistë nga fusha të ndryshme fillo të mendosh për karrierën tënde.