Klubi i Inovacionit/ Bëhu pjesë e “Gaming Night”

0
364

Klubi i Inovacionit vijon me aktivitetet unike. Këtë herë Klubi i Inovacionit organizon një aktivitet për të gjithë të rinjtë e apasionuar pas lojërave kompjuterike.

Së bashku kemi zgjedhur te luajmë lojëra të cilat luhen në skuadër, për të kontribuar në zhvillimin e frymës së grupit tek të rinjtë.

Nuk do të jetë një natë e zakonshme me lojëra, por do të jetë një mundësi për t’u njohur mes njëri-tjetrit, por dhe për të konkuruar mes skuadrave që do t’i krijoni ju.

Bëhuni pjesë e “Gaming Night” duke plotësuar formularin më poshtë:


Emri:
Mbiemri:
Atësia:
Datëlindja:
Numer Telefoni:

Email:

Qyteti:

Profili i studimit/punës:

Pjesëmarrja bëhet vetëm në GRUP (grupet formohen nga 2 persona, 1 vajzë dhe 1 djalë)

Emrat e pjesëtarëve të grupit:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here