Lajmet

Një ditë me Dojnën | Deputeti 26 vjeçar Eljo Hysko

https://www.youtube.com/watch?v=rCnmNx163-I

Eljo Hysko në KafeIN 17/05/2019 | IN TV Albania

https://www.youtube.com/watch?v=xKsLgH1yXYQ

Të rinjtë e FRESSH, Eljo Hyska dhe Shpat Kolgega

https://www.youtube.com/watch?v=mceYaKib7Y4

Monedhat elektronike investim i sigurt apo me risk ?

Klubi i Ekonomistëve realizoi me sukses aktivitetin e parë për vitin 2018. Gjatë aktivitetit u diskutua për Kriptomonedhat dhe më specifikisht për më të...

Këshillim karriere për gjimnazet

Nga Marsi nisim seancat e këshillimit të karrierës me gjimnazistët në Tiranë! Ky është momenti më i mirë për të identifikuar prirjet, qartësuar atë çfarë...

Fressh Korçë dhuron dashuri për fëmijët

Sot shënohet festa e 1 Qershorit, Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve. Në këtë ditë fëmijët bëhen qendra e botës dhe aktivitete të shumta u kushtohen...

Fundjava më e bukur me fresshistat e Bashkisë Korçë, Devoll dhe Kolonjë

Fundjava më e bukur e kaluar me fresshistat e Bashkisë Korçë, Devoll dhe Kolonjë. Pylli i Fazanëve dukej me më shumë jetë nga zëri i...

Seanca e parë e UniPakt mbi temën “Arsimi im”

U zhvillua sot seanca e parë e UniPakt mbi temën "Arsimi im" me studentë të Universitetit dhe të ftuar në panel rektorin Ali Jashari...

Jo vetëm politikë por dhe argëtim

Jo vetëm politikë por dhe argëtim me të rinjtë e Njësive Administrative të Bashkisë Korçë. Një ndeshje futbolli e fortë mes Bulgarecit dhe Kuçit. Gjithashtu...