Mbyllet “Kampi Kampionëve” me një diskutim frymëzues në praninë e Erion Veliaj

Me Taulantin dhe të rinjtë e Elbasanit në “Kampin e Kampionëve”
07/24/2017
Po që paska dhe leksione jo të merzitshme!
11/05/2017

Kampi i Kampionëve nuk mund të përmbyllej pa një diskutim shumë frymëzues me Lali Erin rreth komunitetit, përkushtimit ndaj punës dhe përpjekjes për të ndërtuar qytete të jetueshme për breza që vijnë. Me të njëjtin përkushtim dhe dëshirë ekipi i FRESSH do të punojë për të ndihmuar të rinjtë në përballjen e tyre me qytetin, komunitetin, sistemin e edukimit dhe tregun e punës. Pafund mirënjohës dhe krenar për skuadrën dhe frymën e mbarë që po çojmë në çdo cep të Shqipërisë.