Mbyllet me sukses “Sipërmarrja Rinore”

“Sipërmarrja Rinore”, trajnim disa javor për të gjithë të rinjtë në biznes
01/27/2018
Klubi i Juristëve sjellin në Parlamentin e Shqipërisë “Debatin Parlamentar”
01/28/2018

Ka qenë një sukses nisma e Klubit të Ekonomistëve për ciklin e trajnimeve “Sipërmarrja Rinore”.

U certifikuan plot 80 të rinj pjesëmarrës në këtë cikël trajnimesh që i njohu të rinjtë jo vetëm me vështirësitë profesionale por dhe me procedurat burokratike, paketën fiskale për të cilën duhet të jenë të ndërgjegjshëm dhe për punën e madhe që e pret një sipërmarrë të ri në fushën e biznesit.

Në takimin e fundit të ftuar ishin z.Arbi Mazniku dhe Kryetari i FRESSH, Eljo Hysko, të cilët në fjalët e tyre mbështetën nismën dhe inkurajuan grupin për më tepër nisma të tilla të dobishme për të rinjtë në fushën e ekonomisë dhe biznesit.