Aplikim – “Konferenca studentore për Universitetin e Mjekësisë”

Angazhimi Rinor në Politikat Lokale
03/07/2018
Pyllin e Fazanëve
10/25/2018

Për herë te parë, më datë 7 prill, FRESSH organizon “Konferencën Studentore” në Universitetin e Mjekësisë.

Synimi i kësaj konference është përmirësimi i eksperiencës së çdo studenti të Universitetit të Mjekësisë dhe do të arrihet duke shkëmbyer ide, sugjerime dhe problematika të sugjeruara nga vetë studentët që do përzgjidhen si pjesëmarrës. E organizuar në formatin “Round-Tables”, çdo sugjerim do dëgjohet nga një panel i përzgjedhur nga Universiteti i Mjeksësisë , Ministrisë së Arsimit dhe Ministrisë të Shëndetësisë.

Duke aplikuar në formularin e mëposhtëm, mund të bëheni pjesëmarrës në këtë konferencë duke u bërë kështu një zë aktiv për të ndryshuar dhe përmirësuar eksperiencën e çdo studenti.

[contact-form-7 404 "Not Found"]