Monedhat elektronike investim i sigurt apo me risk ?

Këshillim karriere për gjimnazet
02/14/2018
Apliko për “EcoSchool”
02/15/2018

Klubi i Ekonomistëve realizoi me sukses aktivitetin e parë për vitin 2018. Gjatë aktivitetit u diskutua për Kriptomonedhat dhe më specifikisht për më të njohurën prej tyre, Bitcoin.

Falenderojmë për pjesëmarrjen dhe analizën e tyre, të ftuarit Z.Arben Malaj, Znj. Blerina Gjylameti dhe Z.Enkelejd Musabelliu, me të cilët u diskutua mbi anët pozitive dhe negative që përçojnë
në ekonomi Kriptomonedhat dhe për të ardhmen e tyre.