Në shtëpitë e mësueseve pensionistë për 7 Marsin

Workshopi i formimit të klubeve në Fressh Bashkia Korçë
02/13/2018
Pse është e rëndësishme vota jonë?
02/13/2018

Forumi i Gruas Socialiste në bashkëpunim me Fressh,u gjendën në shtëpitë e mësueseve pensionistë për ti uruar Festën e 7 Marsit. Ata falenderuan Forumin e Gruas dhe të rinjtë e Fressh për nismën që kishin marrë duke u thëne se fakti që ne i kujtuam në ktë ditë të rëndësishme dhe pse me statusin pensionist për ta ishtë vlerësimi më i madh. Mirënjohje e madhe për ata që na dhuruan dijen!