02/09/2018

Pastrim në zonën muzeale të qytetit

Të gjithë se bashku të japim një kontribut real për mjedisin, për një Gjirokastër më të pastër , për femijët tanë, për të ardhmen tonë. Edhe […]
02/09/2018

Të rinjt e Elbasanit pjesë e nismës “Të pastrojmë Shqipërinë”

Të rinjt e Elbasanit bashkë me deputetët e Qarkut dhe Kryetarin e Bashkisë së qytetit, u bënë pjesë e nismës “Të pastrojmë Shqipërinë”. Një fundjavë argëtuese […]
02/09/2018

Përditë pranë komunitetit

Sot dhuruam pranë ambjenteve të komunitetit Rom, kontributet e mbledhura duke ngrohur dhe zbukuruar këtë periudhë festive edhe për këta fëmijë dhe familjet e tyre. Bamirësia […]
02/09/2018

Fundjavë e gjelbër!

Sa bukur të shohësh kaq shumë të rinj që besojnë te Partia Socialiste si forca më e madhe progresiste! 💪👏🌟 Më shumë se kurrë në Fressh me […]
02/09/2018

“Dialog për të ardhmen” si urim për ditën e rinisë

Në ditën e Rinisë organizuam “Dialog për të ardhmen”, për të ardhmen në të cilën jemi bashkë, të rinj dhe të rritur. Folëm për simbolikën e […]
02/04/2018

Mini Model EU

Shume krenar per Ekipin qe ne dy dite beri nje pune fantastike gjate simulimit te Keshillit te BE. Votat ne unanimitet pro Shqiperise , pervec punes […]
01/28/2018

Klubi i Juristëve sjellin në Parlamentin e Shqipërisë “Debatin Parlamentar”

Në ambjentet e sallës së Kuvendit të Republikës së Shqipërise janë ulur 180 juristë të rinjë në një aktivitet te organizuar nga Klubi i Juristëve të […]
01/27/2018

Mbyllet me sukses “Sipërmarrja Rinore”

Ka qenë një sukses nisma e Klubit të Ekonomistëve për ciklin e trajnimeve “Sipërmarrja Rinore”. U certifikuan plot 80 të rinj pjesëmarrës në këtë cikël trajnimesh […]
01/27/2018

“Sipërmarrja Rinore”, trajnim disa javor për të gjithë të rinjtë në biznes

Klubi i Ekonomistëve në FRESSH nisi ciklin e trajnimeve “Sipërmarrja Rinore”, si një hapësirë që do të kontribuojë në aftësimin e të gjithë të rinjve që […]
01/27/2018

“Duajeni natyrën”, mesazhi i Klubit të Mjedisit

Klubi i Mjedisit ka qenë sot në Bovillë për një aksion pastrimi nga ku ka dhënë një mesazh të madh për të gjithë të rinjtë e […]
01/27/2018

Klubi i Juristëve sjellin në Parlamentin e Shqipërisë “Debatin Parlamentar”

Në ambjentet e sallës së Kuvendit të Republikës së Shqipërise janë ulur 180 juristë të rinjë në një aktivitet te organizuar nga Klubi i Juristëve të […]
01/27/2018

“Akademia Juridike”, një projekt për profesionistët e gjeneratës tjetër

Startoi “Akademia Juridike” e FRESSH, një projekt i lançuar nga Klubi i Juristëve FRESSH me pjesëmarrjen e të rinjve nga i gjithë vendi. Kordinatori i Klubit të […]
01/27/2018

Pro Vettingut kundër Vettingut

FRESSH Green Club organizoi në qytetin e Tiranës një aktivitet ndërgjegjësues për të mbajtur pastër ambjentin dhe për të qenë sa më aktivë për një Tiranë […]