Po që paska dhe leksione jo të merzitshme!

Mbyllet “Kampi Kampionëve” me një diskutim frymëzues në praninë e Erion Veliaj
07/25/2017
Kultura, një nga temat e rëndësishme në Samitin e Studentëve
12/17/2017

FRESSH Gjimnaze Tiranë udhëtoi drejt Bovillës.

Bovilla e ndodhur në një zonë me bukuri natyrore të mrekullueshme dhe me liqenin e Bovillës nga i cili merr ujë të pijshëm një pjesë e madhe e Tiranës, u vizitua nga FRESSH – Gjimnaze.

Larg nga Tirana urbane, për një ditë plotë aventurë, argëtim dhe socializim. 🌳🌲

Dita e kaluar në Bovillë kishte gjithçka që mund të përmbajë një fundjavë ndryshe. 🗻🌹

Së bashku promovojmë turizmin e aventurave në natyrë! 🌴🍀