POST/ Koordinatorët e UniFRESSH Fakulteti Ekonomik vizituan Burgun Nr. 325

0
77

Koordinatorët e #UniFRESSH🌹 Fakulteti Ekonomik vizituan Burgun Nr. 325.

Ekipi trajtoi një seri leksionesh në lidhje me sipërmarrjen, profesionet në tregun e punës 💼 dhe sesi duhet ndërtuar një CV📄. Në fund grupi simuloi një intervistë pune me gratë të cilat vuanin dënimin, për ti lehtësuar sado pak ripërshtatjen në shoqëri 🤝!

Një hap i vogël në ndryshimin e konceptimit të burgut, nga një institucion ndëshkimi në një institucion rehabilitimi!

#change #social #UniFRESSH🌹

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here