Pse është e rëndësishme vota jonë?

Në shtëpitë e mësueseve pensionistë për 7 Marsin
02/13/2018
Jo vetëm politikë por dhe argëtim
02/13/2018

Pse Votoj” ?  është pyetja që mundon cdo të ri kur gjendet pranë qëndrës së votimit. Pse është e rëndësishme vota jonë dhe e kundërta cfarë pasoja sjell neglizhenca dhe mosvotimi. Ishin sot me ne gjimnazistë,studentë ,votues për herë të parë ,dhe votues që nuk kanë votuar asnjëherë për të marrë me vete përgjigjet e të gjitha pyetjeve që në situatat e sotme mundon cdo të ri.
E lumtur që ftesës për të qënë pjese e takimeve me të rinjtë zv kryeministri nuk i ka thënë asnjëherë Jo!  Edhe kësaj rradhe,me entuziasmin dhe sharmin që e karakterizon zhvilloi një bashkëbisedim të hapur me të rinjtë e Korçës. Nuk kishte si të mungonte,një mik i madh të rinjve,prefekti Ardit Konomi i cili u dha përgjigje të rinjve artistë mbi rrugën që një i ri duhet të ndjekë për tē promovuar veten e vet në rrugën e artit.
Tē rinjtë u kënaqën pa masë nga të qeshurat dhe humori që Erion Isa,aktori i Portokallisë percolli tek ta
Pas ksaj dite duke falenderuar të rinjtë,që ju bashkuan ftesës sonë,shkojmë të lumtur dhe krenarë se të rinjtë në 18 Qershor do bëjnë zgjedhjen e duhur,në drejtimin e duhur !