Pyllin e Fazanëve

Aplikim – “Konferenca studentore për Universitetin e Mjekësisë”
03/12/2018
Apliko/ Zgjedhjet për FRES Tiranë
11/08/2018

Nuk ka kënaqësi më të madhe për të rinjtë,  se sa të kalosh fundjavën në shoqërinë e njëri tjetrit në

. Lojra , pije , muzikë  dhe gjithçka tjetër na shoqëruan në këtë ekskursion kaq të bukur dhe të mbushur me energji nga të rinjtë. Bashkë me ne ishin prezent të gjithë kantidatët për deputet të qarkut , të cilët ju bashkuan të rinjve duke luajtur sëbashku dhe duke kënduar.!!