Lajmet nga rrethet

Fressh Korçë dhuron dashuri për fëmijët

Sot shënohet festa e 1 Qershorit, Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve. Në këtë ditë fëmijët bëhen qendra e botës dhe aktivitete të shumta u kushtohen...

Fundjava më e bukur me fresshistat e Bashkisë Korçë, Devoll dhe Kolonjë

Fundjava më e bukur e kaluar me fresshistat e Bashkisë Korçë, Devoll dhe Kolonjë. Pylli i Fazanëve dukej me më shumë jetë nga zëri i...

Seanca e parë e UniPakt mbi temën “Arsimi im”

U zhvillua sot seanca e parë e UniPakt mbi temën "Arsimi im" me studentë të Universitetit dhe të ftuar në panel rektorin Ali Jashari...

Jo vetëm politikë por dhe argëtim

Jo vetëm politikë por dhe argëtim me të rinjtë e Njësive Administrative të Bashkisë Korçë. Një ndeshje futbolli e fortë mes Bulgarecit dhe Kuçit. Gjithashtu...

Pse është e rëndësishme vota jonë?

Pse Votoj" ?  është pyetja që mundon cdo të ri kur gjendet pranë qëndrës së votimit. Pse është e rëndësishme vota jonë dhe e kundërta...

Në shtëpitë e mësueseve pensionistë për 7 Marsin

Forumi i Gruas Socialiste në bashkëpunim me Fressh,u gjendën në shtëpitë e mësueseve pensionistë për ti uruar Festën e 7 Marsit. Ata falenderuan Forumin...

Workshopi i formimit të klubeve në Fressh Bashkia Korçë

U zhvillua sot Të rinjtë u ndanë ne grupe duke u pozicionuar secili në grupin sipas prirjes dhe degës që kishte çdo antarë pjesë...

Studentët e Korçës në Muzeun Kombëtar të Artit Mesjetar

Ditën e diel studentët e Korçës preferuan ta kalojnë në Muzeun Kombëtar të Artit Mesjetar. Muzeu Kombëtar i Artit Mesjetar, në Korçë, u përurua më 24...

Aktivitet i organizuar nga FRESSH Bashkia Korçë, “Unë, qyteti e ardhmja”

"Unë qyteti e ardhmja"aktivitet i organizuar me gjimnazistë të qytetit, mbi hallkat kryesore që më së shumti i shqetëson ata. Përballë tyre gjendej kryetari...