Me Saimirin, kampionin e Tiranës në “Kampin e Kampionëve”

Me energjikët e Beratit në kampin e Jalës
07/22/2017
Më shumë mundësi dhe shpresë
07/23/2017

Nuk ka njeri që mund të të flasë më mirë për sfidat sesa ai që ka pasur më të vështirën: kthimin e rendit dhe dinjitetit të Policisë së Shtetit. Shumë i lumtur që Saimir Tahiri u bë pjesë e Kampit të Kampionëve dhe diskutimit praktik rreth sfidave të mëdha që na presin këtë mandat qeverisës. Falenderoj edhe kampionët e Tiranës për super atmosferën!