Seanca e parë e UniPakt mbi temën “Arsimi im”

Jo vetëm politikë por dhe argëtim
02/13/2018
Fundjava më e bukur e kaluar me fresshistat e Bashkisë Korçë, Devoll dhe Kolonjë
02/13/2018

U zhvillua sot seanca e parë e UniPakt mbi temën “Arsimi im” me studentë të Universitetit dhe të ftuar në panel rektorin Ali Jashari dhe pedagoge Eda Donefski.
Akreditimi i universitetit të Korçës,ndikimi i drejtpërdrejtë tek studentët në lidhje me specializimet jashtë apo mundësitë për punësim ishin pikat që trajtoi paneli i të ftuarve në bashkëbisedim me studentët.
Pyetje të drejtuar nga vetë studentët mbi minimizimin dhe parandalimin e rryshfetit,u trajtuan në mënyrë të sofistikuar dhe të sinqertë nga profesor/dr Aliu.
Interesimi i të rinjve në ktë kënd fjale ishte i madh,me pyetjet dhe diskutimet e tyre drejtuar panelit,që do të thotë #Fressh dhe #Unipakt do të vazhdojë të organizojë aktivitete të së njëjtës natyre.
Falenderime të përzemërta per rektorin i cili në ktë takim u tregoi dhe njëherë të rinjve se ështe më afër tyre!
Eda Donefski  jo vetëm nje pedagoge e shkëlqyer por dhe një mike e madhe për të rinjtë me këshillat dhe diskutimet tregoi dhe njëherë se sa të rëndësishëm janë studentët në universitetet tona.