Me Saimirin, kampionin e Tiranës në “Kampin e Kampionëve”
07/23/2017
Me Taulantin dhe të rinjtë e Elbasanit në “Kampin e Kampionëve”
07/24/2017

Të  rinjtë e qarkut Kukës dhe Gjirokastër me më shumë mundësi dhe shpresë , si nja nga temat më me rëndësi, diskutuan tek Kampi i Kampionëve me znj. Mimi Kodheli dhe znj. Mirela Kumbaro. Shumë mirënjohje për eksperiencat që ato ndanë me të rinjtë e FRESSH, si një burim pasioni dhe frymëzimi për të gjithë ne.