Fressh Bashkia Korçë

02/13/2018

Fressh Bashkia Korçë, Të dhurosh nuk të varfëron!

Nga nisma e Fressh në gjithë Shqipërinë #FresshDhuron e cila kishte për qëllim ndarjen e lumturisë tek shtresat më në nevojë këtë fundvit, Fressh Bashkia Korçë vendosi të ndante […]
02/13/2018

Pse është e rëndësishme vota jonë?

Pse Votoj” ?  është pyetja që mundon cdo të ri kur gjendet pranë qëndrës së votimit. Pse është e rëndësishme vota jonë dhe e kundërta cfarë pasoja […]