#Rritemicdodite

02/13/2018

Aktivitet i organizuar nga FRESSH Bashkia Korçë, “Unë, qyteti e ardhmja”

“Unë qyteti e ardhmja”aktivitet i organizuar me gjimnazistë të qytetit, mbi hallkat kryesore që më së shumti i shqetëson ata. Përballë tyre gjendej kryetari i Bashkisë, […]
02/13/2018

Workshopi i formimit të klubeve në Fressh Bashkia Korçë

U zhvillua sot Të rinjtë u ndanë ne grupe duke u pozicionuar secili në grupin sipas prirjes dhe degës që kishte çdo antarë pjesë e këtij […]