Takimi hapës i fushatës me “Votuesit për herë të parë”

Aplikimi – UniFRESSH Bord
02/14/2017
Kampi kampionëve me Znj. Gjermeni dhe Znj. Gjylameti
07/09/2017

Momente nga takimi historik i 10000 të rinjve që votojnë për herë të parë në qarkun Tiranë me kryeministrin Edi Rama!
Faleminderit Vora, Rrogozhina, Kavaja, Kamza Tirana me të 24 njesitë e saj, FRESSH gjimnaze, UniFRESSH, FRESSHClubs e gjithë të rinjve që zgjodhën ti bashkohen forumit rinor më të madh në vend FRESSH! Bashkë për ti dhënë besim Partisë Socialiste dhe për të kontribuar fuqishëm në fitoren e sigurtë më 18 qershorit😊💪 Çdo aktivist i FRESSH duhet të vazhdojë punën e angazhimin me të njejtin rritem dhe është e sigurt që do të kenë përfaqësimin më të madh sepse FRESSH e meriton, Ju e meritoni!