Takimi me studentët e Qarkut Elbasan

0
60

Një takim konstruktiv mbi objektivat rinor dhe prioritetet e studentëve me prezencën e të deleguarit të Qarkut Elbasan Taulant Balla dhe deputetët e tjerë të këtij qarku.

Studentët u bënë pjesë e një dëgjese direktivash për zgjedhjet e Qershorit, ku vendosën së bashku një prespektivë të re për qëllimet e forumit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here