Me Taulantin dhe të rinjtë e Elbasanit në “Kampin e Kampionëve”

Më shumë mundësi dhe shpresë
07/23/2017
Mbyllet “Kampi Kampionëve” me një diskutim frymëzues në praninë e Erion Veliaj
07/25/2017

Pafund krenar që z. Taulant Balla u bë pjesë e Kampit të Kampionëve në një diskutim me të rinjtë e qarkut Elbasan. Folëm për projekte praktike që do të sjellin zhvillimin e kapaciteteve rinore në këtë rajon. Diskutuam rreth problemeve të cilat kërkojnë ende zgjidhje, si dhe për sfidat e mëdha që na presin këtë mandat. Jam shumë i lumtur për atmosferën e ngrohtë që kampionët e FRESSH krijuan përgjatë takimit, si një zotim për vazhdimin e kauzës sonë të përbashkët. Bashkë ia dalim gjithmonë.