‘Të pastrojmë Shqipërinë’, të rinjtë e FRESSH Vlorë japin shembullin e tyre

0
95

Në Ditën Botërore të Mjedisit zgjodhëm bregun e detit për të pastruar.

Angazhimi ynë i sotëm është shembulli për të shtuar ndërgjegjësimin tek qytetarët për rëndësinë e një mjedisi të pastër. Çdo ditë është ditë kujdesi dhe respekti për natyrën!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here