Workshopi i formimit të klubeve në Fressh Bashkia Korçë

Studentët e Korçës në Muzeun Kombëtar të Artit Mesjetar
02/13/2018
Në shtëpitë e mësueseve pensionistë për 7 Marsin
02/13/2018

U zhvillua sot Të rinjtë u ndanë ne grupe duke u pozicionuar secili në grupin sipas prirjes dhe degës që kishte çdo antarë pjesë e këtij forumi.
Me koordinatoren e Klubeve të Fressh Aida Hasmeta, koordinatorët për çdo klub dhe pjesën tjetër të antarsisë diskutuam dhe punuam në grupe me profesionistët e Fressh Korçë dhe ngritëm strukturat e klubeve dhe departamentet përkatëse, u caktua axhenda e aktiviteteve për të shtuar anëtarësimet e reja, veçanërisht votuesit për herë të parë si edhe për promovimin e investimeve të qeverisë në këtë bashki.
Suksese Geri i sapo vendosur koordinator i klubeve, Arisa sekretare organizative për pjesen e menaxhimit dhe organizimit të klubeve dhe Emi sekretare koordinimi.